Удаление аккаунта
Удаление аккаунта необратимо. Все ваши данные — профиль, отзывы и избранное — будут удалены навсегда в течение 30 дней.
Если вы не можете войти в приложение, отправьте запрос на удаление по электронной почте. Укажите email адрес вашего аккаунта.
Написать намAccount deletion is permanent. All your data — profile, reviews, and favorites — will be deleted forever within 30 days.
If you can't sign in to the app, send a deletion request by email. Include the email address associated with your account.
Contact usUsunięcie konta jest nieodwracalne. Wszystkie Twoje dane — profil, opinie i ulubione — zostaną trwale usunięte w ciągu 30 dni.
Jeśli nie możesz zalogować się do aplikacji, wyślij prośbę o usunięcie konta e-mailem. Podaj adres e-mail powiązany z kontem.
Napisz do nasВидалення облікового запису є незворотним. Усі ваші дані — профіль, відгуки та обрані — будуть видалені назавжди протягом 30 днів.
Якщо ви не можете увійти в додаток, надішліть запит на видалення електронною поштою. Вкажіть email-адресу вашого облікового запису.
Написати намDas Löschen des Kontos ist unwiderruflich. Alle Ihre Daten — Profil, Bewertungen und Favoriten — werden innerhalb von 30 Tagen dauerhaft gelöscht.
Wenn Sie sich nicht in der App anmelden können, senden Sie eine Löschanfrage per E-Mail. Geben Sie die mit Ihrem Konto verknüpfte E-Mail-Adresse an.
Kontaktieren Sie unsВыдаленне акаўнта з'яўляецца незваротным. Усе вашы дадзеныя — профіль, водгукі і абраныя — будуць выдалены назаўжды на працягу 30 дзён.
Калі вы не можаце ўвайсці ў дадатак, адпраўце запыт на выдаленне па электроннай пошце. Укажыце email-адрас вашага акаўнта.
Напісаць нам